KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Podsumowanie xv edycji międzyszkolnego konkursu literacko-plastycznego „Jestem człowiekiem wolnym, nie poddam się uzależnieniom”

Drodzy Uczestnicy XV edycji Międzyszkolnego Konkursu Literacko-Plastycznego „Jestem człowiekiem wolnym, nie poddam się uzależnieniom” i ich Opiekunowie!

Z przyjemnością informujemy o wynikach XV edycji naszego konkursu. Nie spotkamy się, jak zwykle, w gmachu XXV LO na filiżance kawy lub herbaty; pozostaje nam droga korespondencyjna. Chcemy przede wszystkim podziękować Uczestnikom i Opiekunom za nadesłanie interesujących, cennych prac, zarówno w kategorii literackiej, jak i plastycznej. Niełatwo było wyłonić spośród nich prace zwycięskie.

W kategorii artystycznej tytuł Laureata zdobyły (kolejność alfabetyczna):

Amelia Bruzda – VIII Liceum Ogólnokształcące im. Adama Asnyka w Łodzi,

opiekun: prof. Alicja Petrykiewicz

Milena Cieślak – Zespół Szkół Rzemiosła im. Jana Kilińskiego w Łodzi,

opiekun: prof. Milena Cybulska-Rakoczy

Oliwia Jagodzka - VIII Liceum Ogólnokształcące im. Adama Asnyka w Łodzi,

opiekun: prof. Izabela Stasiak

Angelika Pisarkiewicz - Zespół Szkół Rzemiosła im. Jana Kilińskiego w Łodzi,

opiekun: prof. Anna Rossi

Laura Spławska – XXIV Liceum Ogólnokształcące im. Marii Skłodowskiej-Curie w Łodzi,

Opiekun: prof. Jacek Radzikowski

 

W kategorii literackiej Zwyciężczyniami okazały się (kolejność alfabetyczna):

Julia Fortuna - VIII Liceum Ogólnokształcące im. Adama Asnyka w Łodzi,

opiekun: prof. Izabela Stasiak

Zuzanna Pietrasiak - VIII Liceum Ogólnokształcące im. Adama Asnyka w Łodzi,

opiekun: prof. Izabela Stasiak

Julia Sieroń – XXXI Liceum Ogólnokształcące im. Ludwika Zamenhofa w Łodzi,

opiekun: prof. Katarzyna Zarębska

 

 

Serdecznie gratulujemy. Podziękowania dla nauczycieli oraz nagrody i dyplomy dla laureatów prześlemy pocztą.

Na koniec zapraszamy na wernisaż nagrodzonych i wyróżnionych prac.

 

Organizatorzy:

Nauczyciele języka polskiego

w XXV Liceum Ogólnokształcącym im. Stefana Żeromskiego w Łodzi.