KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

NASZ PROJEKT W ŁÓDZKIM BUDŻECIE OBYWATELSKIM 2021/2022

W tegorocznej IX Edycji Łódzkiego Budżetu Obywatelskiego zgłosiliśmy projekt „Ekologiczny skwer przy Podhalańskiej”. Zakłada on przekształcenie terenu przed głównym wejściem do naszej szkoły, tak aby stał się on jej wizytówką oraz przestrzenią do odpoczynku i spotkań towarzyskich dla uczniów i okolicznych mieszkańców. Projekt został oceniony pozytywnie i będzie poddany pod głosowanie, które już się rozpoczęło. Jego szczegółowy opis można znaleźć na stronie ŁBO pod adresem: https://budzetobywatelski.uml.lodz.pl/szczegoly-projektu-1400794114-1400918922-3041d7cafd4d654918670593f2f666d2

Dla realizacji tego projektu potrzebujemy Waszych głosów. Do udziału w głosowaniu mają prawo wszystkie osoby zamieszkujące w Łodzi, niezależnie od wieku. Jeżeli chcesz nas poprzeć możesz posłużyć się poniższą instrukcją:

· wejdź do aplikacji do głosowania poprzez link: https://budzetobywatelski.uml.lodz.pl/glosowanie/glosowanie.php

· zaznacz kategorię „Tereny zielone i ochrona środowiska” i wybierz projekt oznaczony symbolem L186;

· zagłosuj.

Zagłosuj i zachęć do tego innych: krewnych, przyjaciół, kolegów, znajomych, sąsiadów. Każdy głos jest ważny i może mieć wpływ na pozytywną zmianę naszego miasta i najbliższego otoczenia.

 

DZIĘKUJEMY